Om Em home

Hos oss på Em home hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper, sköna sängar och andra inspirerande inredningsdetaljer.
Hit kommer du som efterfrågar kvalitet och samtidigt vill kunna hitta möbler och inrednings som passar ditt personliga uttryck.
Em home erbjuder sina kunder ett brett sortiment av egna varumärken och starka externa varumärken. Em home konkurrerar för varje kunds intresse och arbetar hårt för att fortsätta vara deras förstahandsval. Varje dag. Överallt.

Ägare och organisation 
Em home en franchisekedja med 24 butiker i hela Sverige och på Åland. Butikerna ägs och drivs av engagerade lokala entreprenörer.
Em home har en historia sedan 1964 som innefattar en gedigen erfarenhet och god service.

Sedan hösten 2023 är Em home en del av Svenska Hem som är en av Sveriges största aktörer inom möbelbranschen med sammanlagt ett 50-tal butiker.

Vårt mål
Det ska vara en upplevelse att handla möbler hos oss.
Grundförutsättningen för vår framgång ligger i att kunna erbjuda rätt produkt till rätt pris med god service, men utöver det måste vi addera flera lager för att göra oss valbara i bruset på marknaden. Em home har därför som mål att finnas med som ett självklart val när man köper nya möbler i fysisk butik eller online.


Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Filter
Sort
display