Om Em home

Hos oss på Em home hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper, sköna sängar och andra inspirerande inredningsdetaljer.
Hit kommer du om du efterfrågar kvalitet och samtidigt vill kunna hitta ditt personliga uttryck i det som är lite mera du.
Em home erbjuder sina kunder ett brett sortiment av egna varumärken och starka externa varumärken. Em home konkurrerar för varje kunds intresse och arbetar hårt för att fortsätta vara deras förstahandsval. Varje dag. Överallt.

Ägare och organisation 
Em home en franchisekedja med 32 butiker i hela Sverige och på Åland. Butikerna ägs och drivs av engagerade lokala entreprenörer.
Em home har en historia sedan 1964 som innefattar en gedigen erfarenhet och god service.
Sedan 2018 ägs Em home av Electragruppen som är en ledande partner i Norden inom handel och logistik.
Electragruppen - med huvudkontor i Kalmar - grundades 1964 och är börsnoterade på Stockholmsbörsen Nasdaq OMX, Small Cap.
Electra utvecklar och driver varumärket samt uppmuntrar Em home-butikerna att uppnå sina mål, samtidigt som dem har kundernas intresse i åtanke.

Vårt mål
Det ska vara en upplevelse att handla inredning hos oss.
Grundförutsättningen för vår framgång ligger i att kunna erbjuda rätt produkt till rätt pris med god service, men utöver det måste vi addera flera lager för att göra oss valbara i bruset på marknaden. Em home har därför som mål att finns med som ett självklart val när man köper nya möbler i fysisk butik eller online.


Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Filter
Sort
display