Om oss


  • Kunskap, service och kvalitet. Det är tre ord som genomsyrar allting vi gör inom EM. Du som kund står alltid i fokus hos oss och våra säljare längtar efter att få hjälpa dig att hitta det du vill ha så att du kan inreda ditt hem precis så som du helst vill.

     

    banner_diverse.jpg

  • Vi har samlat på oss kunskap under lång tid, vilket vi är mycket stolta över. Några butiker har en nära 100-årig historia. Kedjan etablerades 1964 genom att ett flertal möbelhandlare såg fördelar i att göra gemensamma inköp för att på så sätt kunna erbjuda kunderna ännu bättre priser. Därför bildades en inköpsförening som kom att heta Europamöbler. Efter hand började fördelarna med att tillhöra ett nätverk bli tydligare och samarbetet förstärktes därför kontinuerligt. Fler butiker kom till och därmed blev täckningen på den svenska marknaden ännu bättre.

  • År 2003 bytte kedjan namn från Europamöbler till att heta EM och 2016 ändrades det till Em home och idag är vi en handlarägd franchisekedja med 35 butiker från Tomelilla i söder till Luleå i norr samt att vi även har en butik på Åland. I dag arbetar vi under devisen En riktig möbelbutik, här ska du kunna förvänta dig både den service och det utbud som ska finnas i en riktig möbelbutik.