Välkommen till en riktig möbelbutik

banner_diverse2.jpg

 • Vi finns nära dig.

  Hos oss på EM hittar du ett stort utbud av genomtänkta soffor, välbyggda matgrupper, sköna sängar och andra inspirerande inredningsdetaljer. Hit kommer du om du efterfrågar kvalitet och samtidigt vill kunna hitta det som är lite mera du. Med närmare 40 butiker över hela Sverige finns vi alltid nära dig. Våra kunniga och entusiastiska medarbetare gör allt för du ska tycka att det är roligt, enkelt och tryggt att handla hos oss. 

   

  Öppet köp i 30 dagar

  Hos EM gäller öppet köp i 30 dagar för alla lagervaror. När du lämnar tillbaka varan oanvänd i originalförpackningen, tillsammans med kvittot, så får du pengarna tillbaka. Öppet köp gäller inte rea- eller beställningsvaror. För madrasser och sängkläder gäller öppet köp i obruten förpackning. Du ombesörjer och bekostar själv återtransporten av varan till den butik där den inhandlades. För fullständiga köpvillkor, kontakta din lokala butik.

   

  Inred nu, betala senare

  Inspiration är en färskvara! I samarbete med Santander Consumer Bank ger vi dig möjlighet att förverkliga dina inredningsidéer här och nu. Vi kan erbjuda dig många olika räntefria betalningsalternativ – välj utifrån vad som passar just din ekonomi bäst. I din finansiering som kallas Mitt Kort Tygga Köp ingår dessutom ett MasterCard helt utan årsavgift.
  Mer information om vår finansieringshjälp får du i butiken eller på om vår finansieringshjälp.

   

  Ge bort vårt presentkort

  EMs presentkort har gjort succé. Låt släkt och vänner välja sina personliga favoriter ur vårt breda sortiment – från härliga inredningsaccessoarer till hela möblemang! Du laddar kortet med den summa du vill ge bort och mottagaren kan sedan lösa in kortet hos EM i hela landet. Presentkortet köper du i närmaste EM-butik eller genom att klicka här. Den perfekta presenten!

   

 • Hemkörning

  Större möbler kan vara svåra att få hem utan stor bil och starka armar. Om du exempelvis ska köpa soffa och behöver hemkörning hjälper vi gärna till med detta mot en mindre kostnad. Avtala med butikspersonalen i samband med köpet.

   

  Monteringshjälp

  När vi levererar möblerna till dig kan vi också hjälpa till med monteringen. Mot en mindre kostnad ansvarar vi för att möblerna sätts ihop snyggt och korrekt. Avtala med butikspersonalen i samband med köpet.

   

  Reklamationsrätt i tre år

  Enligt Konsumentköplagen har du rätt att reklamera material- och tillverkningsfel inom tre år efter köpet. Reklamationsrätten gäller inte om felet uppkommit på grund av förslitning, försummad eller felaktig skötsel, om varan använts till annat än vad den är avsedd för, om olämpliga åtgärder eller obehöriga ingrepp utförts eller om felaktig montering gjorts av någon annan än säljaren. Om du vill reklamera en vara så vänder du dig till den butik där du köpte den. För fullständiga köpvillkor, kontakta din lokala butik.

   

  Garanti på madrasser

  På våra Cumulus resårmadrasser lämnar vi 15 års garanti vid ram- och trådbrott.

   

  Etiska ställningstaganden

  Inom EM tillämpar vi en helhetssyn på vår verksamhet och vill vara rädda om våra medmänniskor, djur och natur. Genom vår inköpspolicy ställer vi krav vad gäller arbetsmiljö och arbetskraft. Vi ställer också krav på eventuell djurhantering och att den sker med hänsyn till djurets välbefinnande – det gäller bland annat dunproduktion. Genom vårt miljöarbete vill vi minska verksamhetens effekter på miljön och klimatet. Vår ambition är att använda de material, energiformer och transporter som innebär minsta möjliga miljöpåverkan. Vi strävar efter en effektiv råvaruanvändning vid tillverkningen av våra produkter och en minskad mängd avfall. EM är till exempel anslutet till REPAs förpackningssystem för effektiv källsortering och återvinning.