Inspiration

Låt dig inspireras bland guider, tips och topplistor.

Nyhet! North Beds hos Em home

Sov gott i en säng från North Beds

North Beds sängar är designade i Norge och tillverkade i Europa. Det betyder att North Beds har möjlighet att erbjuda dig det bästa inom sovkomfort till mycket förmånliga priser.

North Beds fördelar

Det finns många fördelar med att välja en säng från North Beds. Alla sängar är tillverkade av väl valda material och smarta lösningar för att maximera komforten.


1. Stretch textil

Starkt polyesterstretchtyg med tjock vaddering ger den mjuka och behagliga känslan i sängen och säkerställer god ventilation och andningsförmåga. Längsgående dragkedjor på alla sidor gör att överdraget enkelt kan tas av och tvättas i 60 grader. 


2. Komfort kärna

Kärna av Softflex miljöskum, Cloudtex eller Latex, som ger önskad känsla av komfort och hållbarhet i sängen. Cloudtex och Latex ger bättre spänst, hållbarhet
och komfort i madrassen, dessutom ger de bättre luftcirkulation i materialen.


3. Stoppningsmaterial

Stoppning i huvudmadrassen består av Softflex miljöskum, Cloudtex eller Latex, vilket säkerställer god spänst och korrekt samverkan med fjädrarna. Cloudtex
och Latex ger ökad känslighet och förbättrar komfort och passform i madrassen och har längre livslängd.


4. Pocket resår

Madrassen består av pocket resår med 7 komfortzoner. Välj mellan standard Active Pocket, Adaptive Pocket som ger ännu bättre känslighet och kroppsanpassning,
eller den unika Serenity Duo Pocket resår som har ett extra mjukt lager upptill för att ge den mest känsliga komforten och optimal tryckavlastning. Med Serenity Duo får kroppen en känsla av att flyta.


5. Kantförstärkning

Inbyggd kantförstärkning i madrassen består av en extra fast miljöskumkärna i kombination med en stabiliserande stålram. Detta säkerställer en stabil och
god komfort ända ut till sängkanten så du kan sova stillsammare. 


6. Möbeltextil

Slitstarkt möbeltextil med laminerat underlag ger sängen rätt design och finish, välj bland olika tyger och färger.


7. Pocket support

Supportlager i sängen som är en stadig och stabil pocketfjäder i ett eller två lager. Två lager fjädrar ger ännu bättre dämpning och tryckavlastning. Stödfjädern
minskar partnerstörningar och säkerställer en stillsammare och djupare sömn.


8. Ram

Den massiva träramen ger sängen korrekt konstruktion och säkerställer en lång livslängd. 25 års garanti mot rambrott.


BLÅTIND Kontinentalsäng

Blåtind kontinentalsängen utmärker sig genom att erbjuda både enastående sovkomfort och ett förmånligt pris. Sängen är designad med omsorg för att möta alla krav för en bekväm nattsömn.

En av Blåtind kontinentalsängens främsta fördelar är dess sovkomfort.
Den är utformad för att ge optimalt stöd och avlastning för din kropp, vilket minskar tryckpunkter och främjar en mer avslappnad sömnupplevelse. Oavsett om du föredrar en fast eller mjuk madrass kan Blåtind kontinentalsängen anpassas efter dina preferenser för att säkerställa att du får rätt balans mellan stöd och komfort.

Utöver den höga liggkomforten har Blåtind kontinentalsängen också en unik design som kombinerar estetik och funktionalitet på ett elegant sätt. Med sina moderna linjer och rena utseende kommer denna säng att passa in i alla sovrum. Dessutom kan du välja mellan olika färger och material för att skapa din egen personliga touch på sängen.


BLÅTIND Kontinentalsäng FALKETIND Kontinentalsäng & Ställbar säng

Falketind sängarna erbjuds med en modernoch exklusiv möbeltextil som ger den ett elegant och stilrent utseende. Huvudfokus i konstruktionen av sängen är att erbjuda bästa möjliga stöd och komfort, så att du kan uppleva en god och avkopplande sömn. Toppmadrassen har en tjocklek på 9 cm och är tillverkad i Exklusivt Latex-material, vilket ger extra mjukhet och komfort.

Falketind kontinental består av tre lager Pocket- fjädrar, där huvudmadrassen innehåller det extra känsliga Adaptivt 7-zons Pocket fjädersystem. Det betyder att fjädrarna är uppdelade i zoner som är speciellt utformade för att ge bästa möjliga stöd för olika delar av din kropp.

Falketind justerbara sängen består av två lager Pocket-fjädrar, där huvudmadrassen innehåller det extra känsliga Adaptive 7-zoners Pocket-fjädersystemet. Det innebär att fjädrarna är uppdelade i zoner som är speciellt utformade för att ge bästa möjliga stöd för olika delar av din kropp.

North Beds unika zonsystem följer kroppens form för att ge dig bästa möjliga liggkomfort anpassad efter din sovställning. Du kan välja mellan komfortalternativen medium, fast och extra fast, eller en kombination av dessa. Det ger dig möjlighet att skräddarsy sängen efter dina individuella preferenser och behov.


FALKETIND Kontinental & Ställbar säng NORDKAPP Kontinentalsäng

Nordkapp kontinental levereras i inredningstextilierna, Lilje och Lerke. Nordkapp continental är uppbyggd med 4 lager pocketfjädrar, där huvudmadrassen har 18 cm höga Serenity Duo 7 zone pocketfjädrar som ger komfort och en upplevelse av sinnesro när du somnar. North Beds unika
zonsystem följer kroppens form för att ge dig bästa möjliga liggkomfort anpassad efter din sovställning. Levereras i mjuk, medium och fast komfort,
och i kombinationer av dessa.


NORDKAPP Kontinentalsäng

Filter
Sort
display