Bli Em home-handlar

 • Vill du bli en av oss? Em home är en kedja som både ägs och drivs av handlare som vill utvecklas tillsammans med fler engagerade Em home-handlare. Vi vill gärna komma i kontakt med dig, som liksom ytterligare ett 40-tal butiker i hela Sverige, vill erbjuda kvalitet, bästa service och heminredning som ger uttryck för våra kunders personlighet.

  Em home är en franchisekedja. Det betyder att du själv driver din butik och är kopplad via ett samarbetsavtal med Em home Interior Sverige AB, som är franchisegivare.

  Som medlem i Em home erbjuder vi dig tillgång till ett starkt varumärke, ett unikt sortiment, koordinerad marknadsföring, logistiklösningar, affärssystem och IT-stöd samt kompetensutveckling och butikskoncept. Därtill kommer såklart stöd, inklusive extra förmånliga ekonomiska villkor, vid etablering och tillgång till ett nätverk bestående av många erfarna handlare.

   

 • Kedja med lång erfarenhet

  Vi har samlat på oss kunskap under lång tid, vilket vi är mycket stolta över. Några butiker har en nära 100-årig historia. Kedjan etablerades 1964 genom att ett flertal möbelhandlare såg fördelar i att göra gemensamma inköp för att på så sätt kunna erbjuda kunderna ännu bättre priser. Därför bildades en inköpsförening som kom att heta Europamöbler. Efter hand började fördelarna med att tillhöra ett nätverk bli tydligare och samarbetet förstärktes därför kontinuerligt. Fler butiker kom till och därmed blev täckningen på den svenska marknaden ännu bättre.

  En gedigen möbelkunskap, en hög servicenivå gentemot våra kunder, en fin gemenskap och vilja att utvecklas har präglat kedjan under hela denna process.

 • Vad_behovs.jpg

 • Det är viktigt att du har rätt förväntningar när du skall starta eget.
  Det handlar sällan om snabba pengar utan din horisont bör vara minst 8-9 år.
  Då har du både möjligheter till en god avkastning och har hunnit bygga upp ett kapital i ditt företag.


  Hur går det till?

  Att starta och driva eget är ett stort steg. Därför att det viktigt att du noga sätter dig in i den verksamhet som du kommer bli en del av.  Skicka ett mail till magnus.ohlsson@emhome.se så berättar vi gärna mer om oss och vårt erbjudande. Din intresseanmälan behandlas konfidentiellt.

  Välkommen!

  Bli Em home-handlare!